Vacature Kinesitherapeut - Vacature Beweegcoach

Voor de verdere uitbreiding van onze activiteit /ondersteuning van onze patiënten, zijn we dringend op zoek naar versterking.Hierbij staat steeds de totale op maat voorzien patiëntenzorg centraal.We willen dan ook graag ons team uitbreiden met:

Kinesitherapeut: Als Kinesitherapeut  werkt u in nauw overleg met de voorschrijvende artsen en staat u in eerste instantie in voor de  behandelingen en  opvolging van onze patiënten. Hierbij gaat het vnl. over algemene musculoskeletale revalidatie. Daarnaast is onze praktijk gespecialiseerd in ademhalingstherapie en preventief welzijn bij patiënten met hyperventilatie, stress- en burn-out gerelateerde klachten.  Hierbij is kinesitherapie/ manuele therapie ook erg belangrijk. Wegens toename van het aantal aanvragen willen we deze bijkomende zorg verder verbeteren.  Een nauwe samenwerking op dit vlak is hierbij een enorme meerwaarde. Interesse in dit vakdomein is dan ook mooi meegenomen.

Beweegcoach: Als Bewegingscoach ondersteunt en begeleidt u onze patiënten naar een duurzame gezonde levensstijl.  Zowel in opvolging van algemene revalidatie trajecten als bij specifieke doelgroepen. Met name patiënten met  hyperventilatie, stress- en burn-out gerelateerde klachten verdienen uw aandacht.  Bijkomende interesse en/of ervaring met Yoga, Pilates, Tai Chi,…vormen een enorme meerwaarde.  U werkt hierbij nauw samen met de collega therapeuten en overlegt op regelmatige basis de evolutie van uw patiënten. Daarnaast ondersteunt u bestaande  initiatieven zoals bvb. het Rookstop begeleidingstraject om de duurzame levensstijl aanpassingen te faciliteren.

Nieuwe initiatieven die onze missie verder uitdragen en ondersteunen kunnen in onderling overleg steeds gerealiseerd worden.

Interesse?

Stuur ons dan snel jouw cv en motivatiebrief!

Anne Van den Wyagaert
0471/99.61.42
info@opgelucht.be

Spontaan solliciteren?

Je kan je CV en motivatiebrief altijd sturen naar info@opgelucht.be

Vacature Kinesitherapeut