Opgelucht: ademhalingstherapeut & ademhalingscoach te Meerhout

Als gespecialiseerd ademhalingstherapeut en ademhalingscoach biedt Opgelucht in Meerhout verschillende behandelingen aan waar ademhaling centraal staat.

Bij Opgelucht focussen we ons steeds op ademhaling, beweging, voeding, rust en mindset, en gaan we met onze eigen bouwstenen aan de slag voor een goed herstel.

Als kinesitherapeut, ademcoach en tabakoloog is het mijn missie tijdens de therapie deze bouwstenen stuk voor stuk aan te spreken om je verder te begeleiden naar een gezondere toekomst. Kortom…Voel je opgelucht.

Ben je een sporter en wil je jouw prestaties verbeteren, dan kan je bij ons ook terecht voor een fittest of inspanningstest en aangepaste sportschema’s; hier zal ademhaling, voeding en rust centraal staan! Sporten en opgelucht ademen is moeilijker wanneer je rookt, dus graag begeleid ik je dan ook tijdens je rookstop.

Kijk rustig verder op deze website en bij vragen, aarzel zeker niet me te contacteren!

Opgelucht starten met ...?

Ben je op zoek naar een ademhalingstherapeut of naar een algemene kinesitherapie behandeling? Zullen we dan samen aan de slag gaan? Maak een afspraak en we bespreken samen hoe ik jou kan helpen bij het bereiken van jouw doel. Of contacteer mij voor meer informatie.

Maak een afspraak
Ademhalingstherapeut & Ademhalingscoach