Stoppen met roken met een tabakoloog

Wil je stoppen met roken? Weet je niet goed hoe? Heb je al veel stoppogingen achter de rug? Een tabakoloog kan je de ondersteuning bieden om te stoppen met roken.

Uit ervaring blijkt dat de beslissing om te stoppen met roken alleen niet voldoende is om daadwerkelijk van je verslaving af te raken. Ondanks je motivatie kun je hulp van buitenaf nodig hebben. Een tabakoloog kan je die hulp bieden.

Hoe werkt dat, stoppen met roken samen met een tabakoloog?

Als tabakoloog zal ik in een eerste gesprek beoordelen hoe verslaafd je lichamelijk, psychologisch en gedragsmatig bent. Daarna informeer ik je over alle mogelijke manieren om van je verslaving af te raken, en deze op een rijtje te zetten.

In de volgende gesprekken nemen we samen de tijd om een persoonlijke strategie uit werken om te ontwennen. Als kinesist en coach is het mijn rol om naar je te luisteren en je te steunen. Samen met jou werken we aan je motivaties, en probeer ik je gemotiveerdheid te versterken! Maar je blijft wel altijd je eigen tempo volgen.

De begeleiding duurt meestal een paar maanden.

Opgelucht stoppen met roken met een tabakoloog?

Wil je graag meer weten over stoppen met roken bij Opgelucht? Maak een afspraak of contacteer me voor meer informatie over wat een tabakoloog voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak
Tabakoloog - Stoppen met roken

Binnen drie maanden zal je jezelf dankbaar zijn.