Specialisaties van Opgelucht

Tijdens therapiesessies gaan we samen aan de slag om jouw bouwstenen zoals ademhaling, beweging, voeding, rust en mindset stuk voor stuk te activeren en/of te herstellen. Ik begeleid jou tijdens onze behandelingen naar een gezondere toekomst. Ontdek onze specialisaties.

Ademhalingstherapie - Kinebehandelingen

Ademhalingstherapie

Ademen is leven. Het geeft je lichaam energie. Vaak hebben we te weinig aandacht voor onze ademhaling.

Lees meer
Inspanningstest - kinebehandelingen

Inspanningstest

Ben je een sporter en wil je graag een extra uitdaging aangaan? Met een inspanningstest meten we je huidige conditie.

Lees meer
Algemene Kinesitherapie - kinebehandelingen

Algemene Kinesitherapie

Begeleiding op maat, met altijd hetzelfde einddoel: gezond en pijnvrij bewegen, met een minimale kans op herval.

Lees meer
Tabakoloog - kinebehandelingen

Tabakoloog

Wil je graag stoppen met roken? Weet je niet goed hoe? Als tabakoloog help ik je graag verder.

Lees meer

Voordelen van onze specialisaties

Bewustwording en opgelucht ademhalen? Dat is toevallig één van mijn specialisaties. Naast alle specialisaties die hierboven opgesomd zijn, zetten we ook nog graag alle voordelen van onze praktijk op een rijtje.

  • Doordat onze specialisaties zo divers en zo inzetbaar zijn, beschikt Opgelucht over een breed draagvlak om onze patiënten te helpen.
  • Ons team is een klein en gedreven team, waardoor we steeds een persoonlijke benadering nastreven. Jij speelt steeds de hoofdrol van jouw behandeling.
  • Daarnaast werken we enkel op afspraak. We reserveren steeds een passend tijdsslot voor jou en staan zo voor 100% voor je klaar.
  • Lichamelijke of verslavende problemen, zoals roken, durven aanpakken, is steeds een eerste stap naar genezing. Bij ons in de praktijk laten we je graag weten dat je er niet alleen voor staat. Je hoeft dus ook niet bang te zijn om te falen, of om terug te vallen. Na een minder moment bekijken we samen hoe we de weg naar genezing en herstel verderzetten.
  • Uit onze algemene kennis binnen de kinesitherapie vloeiden heel wat passies en interesses. Dit merk je ook in ons aanbod.
  • Onze expertise in ademhalingstherapie is een echte meerwaarde. Het lichaam werkt steeds als een geheel. Voeding, beweging en algemene levensstijl spelen allemaal een rol in je ademhaling. Samen met onze ademhalingscoach Anne helpen we je bewust te worden van je ademhaling.
  • Onze praktijk is gelegen in Meerhout en is een oase van rust en ontspanning.

Kom je bij ons langs?

Onze praktijk staat steeds open voor nieuwe patiënten. Ben je geïnteresseerd in ademhalingstherapie of zoek je een partner om te stoppen met roken? Bij Opgelucht ben je aan het juiste adres. Contacteer ons voor meer info of om een afspraak te maken.

Maak een afspraak